Samle gjeld med inkasso

Hvis du har samlet på deg gjeld til flere banker eller kredittkortselskap, er sjansen stor for at du betaler en altfor høy rente. Det vil være utrolig lønnsomt å samle denne gjelden til ett enkelt lån med billigere rente, og det tar ikke mer enn noen minutter å spare tusenvis av kroner. Over her er noen anbefalte billige långivere som lar deg samle gjeld til gunstige vilkår. Hvis du har inkasso er det viktig at du kan stille sikkerhet i bolig, for å kunne samle gjeld til gunstigere vilkår. Med betalingsanmerkninger uten fast eiendom, blir det vasnkelig å få innvilget en refinansiering.

Noen nyttige tips når du skal samle gjeld til ett billigere lån
Husk at det er fordelaktig å søke hos flere långivere, slik at du er sikret å få tak i det billigste tilbudet. Selv om de fleste refinansieringslån er mye billigere enn dyre smålån og kredittkort, vil det være smart å bruke noen ekstra minutter på å finne den beste dealen for deg. Noen få prosent kan faktisk utgjøre flere tusen kroner i året, litt avhengig av hvor stor din totale gjeld er.

Hvem kan søke om refinansiering?

Ofte er det en nedre aldersgrense på 20-25 år, men det kan variere. Du skal ha et norsk personnummer og inntekt lignet i Norge. Det er stor variasjon på kravene, så det kan lønne seg å sammenligne noen lån, slik at du får den beste renten og et lån som passer for deg. Noen banker har 18-års grense for å søke om refinansiering, mens andre har 25-års grense. Her gjelder det bare å lese vilkårene før du søker, slik at du ikke kaster bort for mye tid.

Hvor mye kommer du til å spare?
Det varierer veldig, fordi renten avhenger av din økonomi. Men det vi kan si, er at du får fradrag for rentene, og det kan lønne seg å se på kostandene ved etablering av et lån. Du får 27% fradrag for alle innbetalte renter, og det er mye penger du sparer hvert år. Det vil også avhenge av løpetiden på låneavtalen. Hvis du har en kort nedbetalingstid, vil du se at det vil bli et betydelig billigere lån i forhold til en lang nedbetalingstid. 

Er det vanskelig å låne?
Nei, det er veldig lett å låne. Du trenger bare Bank ID, og i noen tilfeller kan du bli bedt om litt mer dokumentasjon. Hvis du sender inn nødvendig dokumentasjon raskt, vil saksbehandlingstiden reduseres deretter. Det krever nesten ingenting å sende inn en lånesøknad. Det er bare å finne det forbrukslånet som passer for deg, og trykke på «søk», så er du bare noen trykk unna å sende inn en søknad.

Når er pengene på konto?

Når lånesøknaden din er underskrevet og ferdigbehandlet, tar det bare et par virkedager, før pengene står klare til bruk på kontoen din. Derfor er det viktig at du sender inne den nødvendige dokumentasjonen så hurtig som mulig, slik at saksbehandlingen kan gå raskt. Det kan ofte ta noen få dager fra du har sendt inn lånesøknaden til pengene er på vei til kontoen din. Deretter betaler du raskt ut dine smålån og kredittkort, og har nå ett billigere lån å forholde deg til.

Hva kan jeg bruke pengene på?

Akkurat hva du vil. Det er den store fordelen med forbrukslån uten sikkerhet, at pengene du låner ikke er øremerket til et spesielt formål. Du slipper spørsmål om hva du skal bruke pengene på, og ingen blander seg opp i det. Du står helt fritt til å bruke pengene til det du ønsker, men det vil være smart å benytte de til en refinansiering, slik at du skaffer deg en lavere utgiftspost hver måned når regningene skal betales.

Hvem låner ut pengene?

Det er veldig forskjellig hvem som låner ut pengene. Det finnes mange aktører på markedet og det gir deg mange fordeler. Du kan sammenligne de forskjellige lånene som tilbys, og finne den beste prisen for den refinansieringen du vil ha! Vi har samlet noen seriøse og relativt billige långivere her på siden, så det skal bli enklere for deg å samle gjeld.

on 11:19 by Admin |   Edit