Samle dyre lån

Dyre smålån, slik som kredittkortgjeld, har en tendens til å akkumulere. Man betaler litt hver måned, men totalsummen bare vokser. Du tenkte kanskje ikke over hvilken rente det var på lånet ditt når du tok det opp, men når du sjekker litt viser det seg at det er et ganske så dyrt lån du betaler ned på. Hvis dette høres kjent ut, bør du lese videre. Søk om en rask refinansiering fra opp til 10 banker her, via en av selskapene over her.
 

Samle dyre smålån til et stort lån

I dagens forbrukersamfunn er det dessverre alt for lett å havne i fellen med dyre smålån. For man skal bare ha litt ekstra, bare en genser til eller en ny telefon. Dette store kjøpepresset, kombinert med hvor lett det er å få små forbrukslån, resulterer ofte i dyre smålån. Økonomer anbefaler at man i slike tilfeller så raskt som mulig prøver å få samlet de dyre smålånene til et stort lån. Sjekk gjerne Bank Norwegian som tilbyr en samling av lån på opp til 500.000 kroner. Dette vil stort sett gi mindre rente og gjøre den økonomiske hverdagen mer forutsigbar. Det er også flere selskaper som tilbyr omstartslån hvis du har sikkerhet i fast eiendom.


Si nei til flere lån

Har du først kommet i den situasjonen at du har mange dyre smålån, må du lære deg å si nei. Du må få kontroll på forbruket for å sikre at du kan få samlet de dyre smålånene. Dette er nemlig noe av det første en bankaktør kommer til å spørre om og vil se etter på bankutskriftene. Forbruket må ned.  I tillegg må du ikke la deg friste av tilbud om å låne mer penger for å betale litt inn på gjelden. Enten må du samle alle de eksisterende lånene inn i et stort lån, ellers så bør du fortsette å ha dem separat. Noe av det verste man kan gjøre i en slik situasjon er å begynne å ta opp enda flere forbrukslån, enda flere dyre smålån for å betale ned lånene man har.  

Blir det virkelige enklere og rimeligere?

Ja, de aller fleste opplever en markant forbedring i sin økonomiske hverdag etter å ha samlet dyre smålån inn i et stort lån. Dette skyldes at man får en rente å forholde seg til. Problemet med dyre smålån er at alle har sin egen rente og dermed blir det vanskelig å få kontroll. I tillegg får man en enkelt bank eller bankforbindelse å forholde seg til  og ikke minst, man får en stabil tilbakebetalingsplan. I de aller fleste tilfellene er det og slik at banken kan tilby en lavere rente enn de dyreste smålånene. Derfor erfarer de fleste at det blir enklere å betale ned dette ene lånet. Husk at du kan søke om slik refinansiering fra flere utlånere, og deretter velge det beste tilbudet. Alle søknader er uforpliktende.

Når du får innvilget ett eller flere lån fra de selskapene du har sendt inn søknad hos, må du nok beregne å bruke litt tid for å sammenligne de ulike tilbudene. Det er jo viktig at du her finner det som i sluttenden blir billigst for deg. Har du hatt inkasso fra før er det jo noe du helst skal slippe i framtiden, så bruk litt ekstra tid for å sammenligne. Inkassolån er også gjerne litt dyrere enn andre typer lån, men som regel vil det uansett lnne seg å samle flere dyre lån til ett større og noe billigere.

on 10:17 by Admin |   Edit