Anbefalte långivere for refinans

Over her finner du noen av de anbefalte långivere i Norge, når det gjelder refinansiering av smålån. Vi kan anbefale bankene og selskapene ettersom de har noen av de beste vilkårene når det gjelder rentesatser og gebyrer. Søk først hos alle utlånere, og velg deretter det beste tilbudet du mottar. Søknader er helt uforpliktende, og koster ingenting for deg som kunde. Det er derfor smart å innhente flere tilbud før du bestemmer deg.

Hva bør man se etter ved en refinansiering?

Når du skal refinansiere et lån skyldes dette stort sett at man har behov for en større økonomisk frihet. Dette kan være fordi man sliter med mange smålån eller fordi man trenger et større lån. Uansett grunn, er det viktig at man velger med omhu for å få best vilkår og renter. Så hva bør du fokusere på?

Hvis du skal refinansiere fordi du ønsker å samle flere smålån til et stort lån, er det viktig å sjekke hvilken erfaring finansinstitusjonen har med dette. Selvsagt vet alle banker og låneselskaper hvordan de skal håndtere en refinansiering, men det er ikke alle som har den nødvendige erfaringen og ekspertisen. Dermed vil risikerer man å få nei og/eller dårligere betingelser hos denne type finansinstitusjon. De som daglig refinansierer lån i Norge være best på å refinansiere lån, rett og slett fordi de har så mye praktisk erfaring. Som regel er det en fordel hvis du eier bolig eller en annen fast eiendom du kan bruke som sikkerhet.

Liten eller stor bank?

Det er alltid en risiko forbundet med å refinansiere et lån. Derfor er dette noe de mindre bankene ofte vegrer seg for å gjøre. Samtidig er det klart at hvis du har hatt et langt kundeforhold i banken, kan det være lettere for dem å hjelpe deg med refinansiering av lånet. Dette øker sjansen til å få ja. Dog er det sjelden at vilkårene og renten på det refinansierte lånet når opp til de beste innen refinansiering i Norge.

Når det kommer til de store bankene, har de ofte lett for å si ja selv om man ikke har vært kunde der før. Det er lettere for en stor bank å absorbere eventuelle tap, ergo blir det lettere å ta sjanser. Nå skal det sies at dette kanskje var mer riktig for noen år siden, siden vi i dag har strenge regler for utlån og bankene kan ikke bestemme alt selv lenger, men må ta nøye hensyn til de aktuelle regelverk som foreliggger.

De beste på refinansiering i Norge?

Mange tror at bankene er de beste refinansiering, men dette stemmer ikke nødvendigvis. Bankene er ofte svært konservative og satser bare på sikre kort. Derfor er de beste på refinansiering i Norge de som spesialiserer seg på denne typen virksomhet. De tilbyr ofte gode betingelser og kan hjelpe med gode råd. Tross alt er dette den inntektsbringende delen av firma. Det er ikke dermed sagt at deres rentenivå er så mye lavere enn i bank, men betingelsene er ofte bedre. For de beste på refinansiering i Norge har en god blanding av grei rente og gode lånevilkår. Avslutningsvis så vil det alltid være opp til deg å vurdere hvilken utlåner som er best. Vi har alle forskjellige behov og forskjellig økonomi.

on 08:28 by Admin |   Edit