Lån penger uten sikkerhet med inkasso

Går det ann å få lån uten sikkerhet med inkasso lurer du kanskje på? Har du inkassosaker og betalingsanmerkninger, oppdager du fort at det er dyrt å være fattig. Renteutgifter og gebyrer kan i verste fall overstige inntektene. Det beste er å komme seg ut av uføret ved å gjøre opp kravene mot seg. Derfor er det i noen tilfeller en løsning å låne penger til å dekke flere utgiftsposter og inkassosaker.

Å være uheldig med inntektene, eller foreta dårlige økonomiske valg, er noe de fleste kommer borti i løpet av livet. Går slike ting for langt, ender det dessverre noen ganger med inkassosaker og betalingsanmerkninger. Dette er utgiftsposter det er viktige å kvitte seg med. Gjør du opp raskt, viser du at du betalingsevne og bedre kontroll på din private økonomi. Dersom du trenger å låne for å betale gjeld, er det enkelte banker og finansinstitusjoner som har tilbud om lån uten sikkerhet med inkasso. Vær oppmerksom på at dette er ofte de dyreste lånene, og man bør definitivt ikke ta opp slike lån for å sette seg i enda mer gjeld. Med andre ord; dette er en dårlig finansieringsløsning for sydenturen.

Banker som gir lån uten sikkerhet


Det finnes enkelte banker som hjelper de med inkasso og betalingsanmerkninger. Det sier seg selv at disse løper en viss risiko når de innvilger lån. Derfor er rentene ofte høyere enn til vanlige lån. De fleste krever også sikkerhet i fast eiendom. Har du egen bolig, som ikke er belånt opp til pipa, er det enklere å få lån med inkassosak hengende over seg. I tillegg finnes det noen utlånere som faktisk ikke krever sikkerhet i bolig. For å få innvilget lån hos disse, må man gjerne kunne vise til stabil og sikker inntekt over en viss tid. Inntekten bør i tillegg være relativt høy. Det kan ta litt tid å finne den rette låneinstitusjonen for deg. Enkelte velger derfor å bruke låneagenter. Disse søker på vegne av deg, for å finne nettopp den banken som aksepterer deg som kunde.

Kun én god grunn til å låne mer. Dersom du tar opp lån for å samle flere dyre utgifter som inkassosaker, inn i ett enkelt lån, kan dette være en god økonomisk løsning. Det vil også gjøre det enklere å forholde seg til hvilke utgiftsposter man har i måneden. Man kan i tillegg enklere betale ned på det ene lånet, dersom man skulle få bedre inntekt eller uventet god økonomi en periode. Jo fortere du kvitter deg med gjeld som inkassosaker, jo bedre er det økonomisk. Derfor er det i enkelte tilfeller en god løsning å skaffe seg lån til tross for at andre krav har gått til inkasso.
on 14:22 by Admin |   Edit