Hvordan kan du best sammenligne forbrukslån?

Det høres kanskje merkelig ut å sammenligne forbrukslån, for du er vel egentlig bare ute etter å få lånt de pengene du har behov for og ferdig med det? Så stor forskjell kan det vel heller ikke være mellom de ulike bankene tenker du sikkert. Dette er en helt vanlig feil som veldig mange låntagere gjør, de tar bare første og beste og tenker ikke mere over det i etterkant.

Det er jo ikke så merkelig når man tenker over det, du søker om et lån som gir svar med en gang, lånet er innvilget, pengene er utbetalt og årsaken eller problemet som førte til at man tok opp lånet er i og for seg løst. Problemet er bare det at om du har skaffet deg et dyrt lån, så tar det både lenger tid og mer penger før du har fått betalt tilbake lånet. Men, det er såklart alltid mye enklere å være etterpåklok, det skal være sikkert og visst! Men siden du leser dette, er du sikkert allerede interessert i temaet, og det med god grunn. Hvem vil vel ikke spare penger, ikke sant? Jo det vil jo alle, hvis det ikke krever en masse jobb for å få det til.

Sammenligne flere lån med en gang


Så hvordan kan du best sammenligne forbrukslån? Den enkleste måten er å gå til en nettside som sammenligner forbrukslån, og deretter sende enn flere lånesøknader. Ikke bare en som kanskje går til flere banker, men flere faktiske søknader. Tenk litt over det, det tar deg ikke mer enn kanskje en halvtime og sende av gårde en 5-6 lånesøknader, og hvis du i ettertid kanskje kan betale en 100lapp mindre hver måned i kanskje flere år, hadde ikke det vært en vel investert halvtime? Hva har du i timelønn der du jobber, mer enn 5.000 kroner i timen kanskje? Nei, det har de færreste av oss, så å bruke litt tid på å sende inn flere lånesøknader vil nok lønne seg også for deg!

Ikke nok med at du har muligheten til å spare en god slump med penger, men det innebærer tross alt null i risiko for deg. Det er nemlig helt kostnadsfritt å søke om forbrukslån, og du binder deg ikke til noenting før du eventuelle velger å akseptere en låneavtale. Det er liksom ikke slik at du legger inn et bindene bud på lånet slik som du gjør når du skal kjøpe en leilighet, men det er banken som tilbyr deg et renteforslag. Det er også derfor du bør shoppe rundt, fordi produktet er jo i sluttenden alltid det samme, nemlig penger i et visst beløp. Det er liksom ikke sånt at noen penger er finere enn andre, det er egentlig bare det at noen penger koster litt mer, om det enn høres litt banalt ut, så er det sånn det er.

Etter å ha lest dette så skjønner du nok enda bedre hvorfor du bør sammenligne ulike forbrukslån og sende inn mange forskjellige lånesøknader, ikke sant?
on 12:32 by Admin |   Edit