Inkassolån fra Zen Finans

Hvis du har havnet på etterskudd økonomisk, noe som kan skje de aller fleste, finnes det nå en grei mulighet for å refinansiere all gjelden du har opparbeidet deg. Det  du egentlig gjør er å søke om en refinansiering via Zen Finans, slik at du samler opp all gjelden, betaler ut det du skylder til alle dine kreditorer og skaffer deg ett nytt lån slik at du bare har en långiver å forholde deg til. Høres det for godt ut til å være sant tenker du kanskje? Det er det ikke, men det kreves at du har muligheten til å stille sikkerhet i fast eiendom.

Annonse: Søk her om refinansiering fra Zen Finans. Nominell rente 6,2%. Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 2.033.291, totalt kr. 4.033.291,-

Det er mange årsaker til at man har havnet på etterskudd. Og hvorfor dette har skjedd er heller ikke det viktigste. Det som er viktig nå er å ta tak i problemene før du vokser seg så store at du ikke lenger har mulighet til å gjøre de grepene som kreves. Selv med betalingsanmerkninger eller inkassogjeld, har du muligheten til å skaffe deg denne refinansieringen. Vanlige forbrukslån som tilbyr refinansiering, har gjerne en effektiv rente på over 20 prosent, og med anmerkninger vil disse utlånerene som regel avvise søknaden din dessverre. Men med sikkerhet i eiendom har du muligheten til å samle gjeld og refinansiere til en effektiv rente på litt over 6 prosent. Som du sikkert skjønner er dette et mye rimeligere alternativ, men det krever en leilighet eller et hus eller en annen form for eiendom som kan stilles som sikkerhet.

Hvorfor er det viktig å slette betalingsanmerkninger?

Har man først fått en betalingsanmerkning er det ikke alltid like enkelt å bli kvitt den. Det kreves en ekstra økonomisk innsats, og det er det ikke sikkert at alle har muligheten når problemene har oppstått. Det er jo gjerne på grunn av manglende penger at man får anmerkninger i utgangspunktet. Problemene har dessverre også gjerne en grunn til å vokse, ettersom man ofte ikke får skaffet seg tjenester som krever abbonoment som strømavtaler eller mobil og internett-tjenester. Da vil ofte et inkassolån være en mulig utvei fra de økonomiske problemene. Dette kan nemlig også søkes om dersom du har en variabel arbeids-situasjon, som for eksempel at du jobber deltid eller er selvstendig næringsdrivende.

Når du søker om en refinansiering via Zen Finans får du gratis hjelp fra selskapet, og de ser på og vurderer hele din økonomiske situasjon. Deretter utformes søknaden basert på dine opplysninger og gjeld, for deretter å presanteres for banker som tilbyr slike løsninger. Du vil til slutt få presantert tilbud som du kan velge å akseptere om du syns det virker fordelaktig for deg og din økonomiske situasjon. Selskapet har eksistert siden 2018 og har gode tilbakemeldinger på for eksempel Trustpilot, som er kundenes egne vurderinger. Du har egentlig ingenting å tape på å sende inn en søknad, ettersom det er helt gratis og uforpliktende for deg som kunde.

Det eneste du bør huske på for å få innvilget et slikt lån er at du må kunne stille med pant i bolig, det vil si at du stiller en sikkerhet for banken som skal gi det lån for å slette inkassogjelden. I noen tilfeller kan det også være mulig å skaffe en kausjonist som stiller sikkerheten via en annen bolig, og dette vil du i så fall få beskjed om i søknadsprosessen. Derfor kan det være smart å søke selv om du ikke har egen bolig, hvis du kjenner noen i for eksempel nær familie som har ønske om å hjelpe deg med å skaffe et omstartslån for å komme over kneika økonomisk.

I noen tilfeller vil kanskje ikke boligens verdi være høy nok til å stille sikkerhet for hele beløpet som du ønsker å refinansiere, men det trenger ikke bety at det ikke lenger finnes noen mulighet. Kanskje kan du da få en todelt finansiering, hvor store deler av lånet har sikkerhet bak seg, mens en del av det er et såkalt lån uten sikkerhet. Dette vil da ha en høyere rente, men alle slike detaljer vil bli forklart underveis, slik at du uansett vet hva du eventuelt takker ja til.

on 08:38 by Admin |   Edit