Inkassolån til refinansiering kan lønne seg kraftig

Mange tar opp et større inkassolån for å refinansiere flere smålån. Det kan være fordelaktig og mer oversiktlig å forholde seg til kun én utlåner. Lån kan benyttes til mangt. En av de tingene en ofte gjør er å refinansiere tidligere lån med et nytt, dette gjøres i utgangspunktet for å få tilgang til en billigere rente. Det lønner seg som regel å samle flere gjeldsposter i én. Les mer om det her!

Låne penger til refinansiering

Å refinansiere vil si at en samler sammen forskjellige lån, og betaler alle ut med et nytt lån. På den måten slipper man å sitte med mange små, eller store lån. Dette er ofte en økonomisk gunstig løsning, da renter og renters rente på et lån, vil bli billigere enn på mange forskjellige. Mange velger for eksempel å refinansiere ved nytt bilkjøp. Da tar man gjerne opp et litt større lånebeløp på huset, og putter billånet inn der. En atskillig billigere løsning enn å ta opp et ekstra lån til bil, som oftere har dyrere rente.

Refinansiering kan spare deg mange kroner. Det enten du slår sammen noen store lån, som hus og bil, eller om du samler flere smålån i ett større lån. Det er mange tilbud å velge i for refinansiering. Å finne den typen refinansiering, som passer for deg og din økonomi, er viktig. Du vil jo ikke ende opp med dyrere alternativ. Banker og andre finansinstitusjoner tilbyr lån av denne typen, og du finner de også på nett. Hvor du velger å ta opp lånet vil være et valg du må ta basert på betingelsene lånene har. Du bør absolutt sammenligne lån opp mot hverandre. Sjekk hvilke betingelser som gjelder, hvilken rentesats du kan få og hvilke andre gebyrer som tilfaller. Deretter er det smart sjekke det nye lånet opp mot de lånene du vil refinansiere, slik at du også får sett hvor mye du kan spare på de forskjellige tilbudene.

Samle alle lånene


Når du har bestemt deg for lån er neste steg å søke. Det gjør du enkelt på nett eller i bank. Det er viktig at du også har sjekket ut om et nytt lån krever sikkerhet, eller kredittsjekk. Kredittsjekk er vanlig og det samme gjelder sikkerhet for et lån. Heldigvis finnes det også alternativer hvor dette ikke gjelder. Lån til refinansiering kan innvilges uten. Her må man være litt ekstra oppmerksom på rentene, da lån av denne typen ofte er dyrere enn lån med sikkerhet, i for eksempel hus. Hva du velger er selvfølgelig opp til deg. Du vil uansett nyte godt av å samle flere lån i ett. Husk på at for å få innvilget et lån med inkasso eller betalingsanmerkninger, så må du kunne stille med sikkerhet i fast eiendom.

on 11:24 by Admin |   Edit