Samle smålån med betalingsanmerkning

Hvis man har flere smålån, kan det være lett å gå i surr på hva man må betale. Derfra er det ikke langt til å få betalingsanmerkninger som kan være ødeleggende for økonomien. Mange tenker at de ikke vil få samlet smålån med betalingsanmerkninger, men det finnes flere løsninger også der. Les videre for å finne ut mer.

Selv om noen banker er skeptiske til denne type situasjon, er det mange banker ser mulighetene. For ved å samle alle lånene hos en bank, får banken og fordeler. Banken tjener mer i lengden på et stort lån enn å skulle drive inn mange små lån. Derfor vil bankene generelt sett være villig til å gi litt bedre betingelser når man samler smålån, selv om det er med betalingsanmerkning. Dette kan gi deg muligheten til å få en forutsigbar økonomisk hverdag. For noen kan de oppleve at de faktisk betaler litt mindre, totalt sett, i måneden.

Faste verdier (eiendom, bolig)


Hvis du har noen faste verdier slik som et hus, hytte eller en bil, kan dette hjelpe deg i forhold til banken. En bank er mer villig til å gå med på å samle smålån med betalingsanmerkning hvis de kan ta pant i noe håndfast. Nå har man kanskje allerede lån på huset eller på bilen. I mange tilfeller er det mulig å refinansiere slike lån og ikke minst, få en ny takst på bygningen. Dette er de enkleste tilfellene. Hvis man står uten noen verdier, så er det likevel ikke håpløst. Det er egne banker og tjenester som kan hjelpe også her. For dette er et marked som alle andre. Kreditorene vil ha inn noe av summen. Derfor kan de være villige til å gå med på å kutte i totalsummen for å sikre at de får inn noe av pengene. Det er både banker og rådgivere som spesialiserer seg på å lage slike avtaler, med en høy suksess rate.

Hvordan forholde seg til betalingsanmerkninger?


Betalingsanmerkninger kan stenge dører og derfor er det viktig å ta tak i dem så fort som mulig. Inngå avtaler med de forskjellige kreditorene for så få en betalingsplan du kan leve med. Kanskje vil en av dem gi deg muligheten til å samle smålånene hos dem? Du kan også søke om refinansiering ved hjelp av dyktige låneagenter som har erfaring med denne typen problematikk. Søknadene er selvsagt uforpliktende og du står fritt til å velge det beste tilbudet. Har du fast eiendom, anbefales det at du snarest søker om å samle lånene dine med sikkerhet i eiendommen, for å kunne spare penger.

on 12:33 by Admin |   Edit